Powered by Smartsupp
Współpraca dydaktyczna z SGGW
Posted in Wydarzenia

Współpraca dydaktyczna z SGGW

Podjęliśmy współpracę dydaktyczną ze Szkołą Główną Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.

Mieliśmy przyjemność spotkania ze studentami kierunku Towaroznawstwo i Marketing Żywności.

Przybliżyliśmy tematykę opakowań dla branży mięsnej, zagadnień dotyczących ich druku oraz pracy technologa żywności przy wdrożeniu nowego produktu na rynek.

Udostępniliśmy również do ćwiczeń laboratoryjnych preparaty białkowe MAS-pro 🤝 Preparaty były analizowane w ramach charakterystyki porównawczej właściwości technologicznych preparatów białkowych stosowanych w przemyśle mięsnym. Sprawozdanie z ćwiczeń i wyniki badań pokrywają się z naszymi ocenami preparatów.

Cieszymy się, że możemy wspierać naszą wiedzą i materiałami przyszłych technologów 😊

Zacznij pisać i naciśnij Enter aby wyszukać

Shopping Cart