Powered by Smartsupp

Osłonki kolagenowe

Osłonki kolagenowe

Osłonki kolagenowe to jadalne osłonki nadające kruchość wędlinie, charakteryzujące się elastycznością, zapewniając płynny i bezproblemowy proces produkcyjny.

Są przeznaczone do produkcji wyrobów przetworzonych (parzonych albo gotowanych) parówek (np. parówek cienkich albo frankfurterek) oraz kiełbas suszonych. Cechują się doskonałą stabilnością kalibrów. Szczególnie polecane do nadziewarek o dużej prędkości napełniania. Osłonki kolagenowe zapewniają stabilną produkcję oraz naturalny wygląd wyrobu.

Osłonki jadalne sprzedawane są w formie zmarszczonych batonów gotowych do użycia bezpośrednio po wyjęciu z opakowania. Osłonki pakowane są w kartoniki, które zabezpieczone są folią, a następnie pakowane w zbiorczy karton.

Kolory osłonek

O pełną, aktualnie dostępną paletę barw oraz kalibrów osłonek prosimy o kontakt z naszym przedstawicielem. 

Kolory standardowe: naturalny, karmelowy, cebulowy, mahoń, jasny karmel, średni karmel, morelowy, łososiowy, czarny, bursztynowy, jasny łososiowy, ciemny bursztyn

Kalibry osłonek

O pełną, aktualnie dostępną paletę barw oraz kalibrów osłonek prosimy o kontakt z naszym przedstawicielem. 

Kalibry standardowe: od Ø16 do Ø50 w przedziale:
Ø16, Ø17, Ø18, Ø19, Ø20, Ø21, Ø22, Ø23, Ø24, Ø25, Ø26, Ø27, Ø28, Ø29, Ø30, Ø31, Ø32, Ø33, Ø35, Ø36, Ø38, Ø40, Ø45, Ø50 mm

Interesuje Cię któryś z produktów?

Napisz który, zadaj swoje pytanie, zostaw swoje dane kontaktowe, a my wrócimy do ciebie z informacjami.

    Zacznij pisać i naciśnij Enter aby wyszukać

    Shopping Cart