Białkowe

osłonka, case, casing, osłonka białkowa, osłonka wiankowana, fabios, osłonka do wędzenia, osłonka do kiełbas, osłonka karmel,

Osłonki białkowe do kiełbas surowych

Osłonki tradycyjne FABIOS to najpopularniejszy typ osłonek. Osłonki tradycyjne są wytrzymałe i elastyczne, tym samym bardzo proste i wydajne w użyciu. Osłonki te służą jako opakowanie do kiełbas, które pozwala wyeksponować atrakcyjny wygląd wędlin i zachęcić konsumenta do zakupu. Sprzyjają równomiernemu wzrostowi pożądanej pleśni, obsychają równomiernie z farszem i zapewniają szybki proces dojrzewania. Zastosowanie: przeznaczone do produkcji kiełbas surowych, trwałych, dojrzewających i pokrytych pleśnią. Osłonki te dzielą się na: FGR – osłonka przeznaczona do ogólnego zastosowania przy produkcji wędlin surowych i trwałych; FGL – osłonka o podwyższonej wytrzymałości na ciśnienie nadziewania, wykorzystywana do produkcji wedlin typu loin (z dużymi kawałkami mięsa)

Kolory
Naturalny, pozostałe kolory na zamówienie indywidualne: karmelowy, cebulowy, mahoniowy, malinowy, koralowy, czerwono-łososiowy, ciemny karmel, łososiowy, śliwkowy, ciemny mahoń, neonowa czerwień, żurawinowy
Kalibry
30, 32, 33, 35, 36, 37, 38, 40, 43, 45, 50, 55, 58, 60, 63, 65, 67, 70, 75, 80, 85, 90, 95, 100, 105, 110, 115, 120

Zapytanie ofertowe

Jeśli masz pytanie dotyczące tego produktu wyślij zapytanie. Odpowiemy najszybciej jak to będzie możliwe.

    Treść wiadomości

    Imię i nazwisko

    Adres e-mail


    Rozpocznij rozmowę
    Porozmawiajmy!
    Dzień dobry, w czym możemy pomóc?