Zalety stosowania jajka w proszku

29 kwietnia 2016

Produkt w 100% naturalny, bez żadnych chemicznych dodatków.
Produkt jest wolny od organizmów genetycznie modyfikowanych i nie jest poddawany promieniowaniu ultrafioletowemu i jonizującemu:
– działa jak emulgator
– wygodny w użyciu oraz przechowywaniu
– poprawia smakowitość wyrobu gotowego
– szeroki wachlarz zastosowań
– doskonała rozpuszczalność
– bezpieczeństwo mikrobiologiczne
– brak problemów z weterynarią
– długa trwałość ( 18 miesięcy)
– dobra cena

Proces technologiczny:
Wybijanie świeżych jaj kurzych; Filtracja; Pasteryzacja; Schładzanie; Suszenie, Pakowanie, Magazynowanie

Zalecana regeneracja proszku:
Należy rozpuścić 1 jednostkę wagową proszku w 3 jednostkach wagowych wody.
Zregenerowany 1 kg proszku odpowiada masie jajowej z około 82 jaj kurzych
o wadze 60 g.

Promocja: Ćwiczymy wsady!

1 czerwca 2022

Ćwiczymy wsady! 🙂 Przy zakupie powyżej 100 szt. dowolnych wsadów […]


Targi IFFA Messe Frankfurt

25 maja 2022

Międzynarodowe targi #IFFA za nami. We Frankfurcie była również mocna […]


MAS-POL wspiera młodych zawodników

23 maja 2022

Chęciński klub karate SHIRO Klub Karate Kyokushin, Bilcza-Chęciny powrócił z […]


Rozpocznij rozmowę
Porozmawiajmy!
Dzień dobry, w czym możemy pomóc?