Jak zwiększyć sprzedaż?

25 sierpnia 2014

Serdecznie zapraszamy na Seminarium dla Właścicieli, Technologów Przetwórstwa Mięsnego i Managerów sieci sklepów mięsnych.

Temat szkolenia:
MARYNATY NIE TYLKO W SEZONIE GRILLOWYM
JAK ZWIĘKSZYĆ SPRZEDAŻ DO TWOJEGO KLIENTA

Prowadzący: Michał Kanci – Technolog Przetwórstwa Mięsnego

Seminarium odbędzie się 26 września 2014, o godz. 10.00
w Restauracji Planeta Luna w Brzesku

ul. Adama Mickiewicza 29 (Hotel MARK1)

Program:

Prezentacja możliwości pieca konwekcyjno-parowego Rational
Prezentacja marynat grillowych MAS-pro
Degustacja wyrobów gotowych – propozycje na sezon jesień/zima
Pokaz maszyny banderolującej firmy Bandall

Więcej informacji:

Przedstawiciele handlowi Mas-Pol Kielce
oraz Kierownik Sprzedaży
Krzysztof Łodej
tel. 607 278 082

 

Fi Food Ingredients Europe

18 listopada 2023

Kolejne wydarzenie w którym wzięliśmy udział to Targi Fi Food […]


Okrągły stół branży mięsnej

17 listopada 2023

Mieliśmy przyjemność być sponsorem oraz uczestniczyć w wydarzeniu „Okrągły stół […]


Kongres MEAT-ing 2023

1 czerwca 2023

Wzięliśmy udział w tegorocznym kongresie technologów, działów rozwoju i jakości […]


Rozpocznij rozmowę
Porozmawiajmy!
Dzień dobry, w czym możemy pomóc?