Białkowe

Osłonki białkowe wiankowe

Osłonki białkowe wiankowe FABIOS to połączenie tradycyjnych właściwości jelit naturalnych z nowoczesnymi rozwiązaniami technologicznymi. Dzięki osłonkom białkowym producenci mogą poszerzyć swoje portfolio produktów, a konsumenci otrzymują kiełbasę o atrakcyjnym i naturalnym wyglądzie. Występują też one w opcji łatwo zdejmowalnej. Zastosowanie do produkcji wyrobów dla których kształt podobny do wyrobów uzyskanych w jelitach naturalnych jest bardzo istotny. Zaletami tych osłonek są: okrągły kształt i apetyczny wygląd, imitują jelita naturalne, nadają wyrobom trwały kolor po wędzeniu, obsychają w sposób naturalny z farszem, przepuszczalne dla dymu i pary wodnej, gwarantują sprawny i efektywny przebieg procesu technologicznego. Typy osłonek: FW – do wyrobów wędzonych i parzono-wędzonych, tradycyjna średnica wianka, FWT – do wyrobów wędzonych i parzono-wędzonych, mniejsza średnica wianka, FWR – do wyrobów surowych i trwałych, tradycyjna średnica wianka, FWTR – do wyrobów surowych i trwałych, mniejsza średnica wianka.

Kolory
naturalny, karmelowy, cebulowy, mahoniowy, malinowy, koralowy, czerwono-łososiowy, ciemny karmel, łososiowy, śliwkowy, ciemny mahoń, neonowa czerwień, żurawinowy
Kalibry
30,32,33,35,38,40,43,45,47,50,52

Zapytanie ofertowe

Jeśli masz pytanie dotyczące tego produktu wyślij zapytanie. Odpowiemy najszybciej jak to będzie możliwe.

    Treść wiadomości

    Imię i nazwisko

    Adres e-mail


    Rozpocznij rozmowę
    Porozmawiajmy!
    Dzień dobry, w czym możemy pomóc?