Foremki drewniane

Foremka drewniana z wkładem papierowym BELGIA MAŁA

Foremki drewniane wykonane są z drewna topolowego. Po procesie fornirowania, wykrawania oraz składania foremki następuje cykl suszenia foremki w 95 stopniach. Temperatura ta neutralizuje również drobnoustroje. Do wysuszonych foremek wklejany jest specjalny biały papier, który nie przepuszcza wody oraz tłuszczu. Wszystkie kleje użyte do produkcji opakowania posiadają niezbędne atesty jak również dopuszczone są do kontaktu z żywnością. W tak wykonanej foremce możemy wypiekać nasze produkty do temperatury 220 stopni. Foremka drewniana po wypieku (np. pasztetów, pieczywa) stanowi oryginalne opakowanie produktu. Istnieje możliwość wypalenia loga na foremce. Szczegóły u handlowca Wymiary: 110 x 100 x 50 mm.

pasztet_foremka

 

Zapytanie ofertowe

Jeśli masz pytanie dotyczące tego produktu wyślij zapytanie. Odpowiemy najszybciej jak to będzie możliwe.

    Treść wiadomości

    Imię i nazwisko

    Adres e-mail


    Rozpocznij rozmowę
    Porozmawiajmy!
    Dzień dobry, w czym możemy pomóc?