Pierwsza z nich to MAS-pro FOS FREE: Środek deklarowany na etykiecie wyrobu gotowego jako aromat. Pozwala wyeliminować z produktu E – substancje typu fosforany czy cytryniany. Można go stosować zarówno jako dodatek do kiełbas jak i solanek nastrzykowych. MAS-pro FOS FREE w szczególności polecamy do produktów z tzw. „Clean lable” czyli czystą etykietą.
Drugą prezentowaną nowością jest MAS-pro Pork Protein Aroma: Aromat wieprzowy pełniący taką samą funkcję technologiczną jak białko wieprzowe. Bardzo dobra rozpuszczalność i funkcjonalność pozwala stosować ten środek zarówno do solanek nastrzykowych, kiełbas jak i wyrobów homogenizowanych.
Zapraszamy do kontaktu z naszymi przedstawicielami i zapytanie o nowości w naszej ofercie.
Kolejne wydarzenie w którym wzięliśmy udział to Targi Fi Food […]
Mieliśmy przyjemność być sponsorem oraz uczestniczyć w wydarzeniu „Okrągły stół […]
Wzięliśmy udział w tegorocznym kongresie technologów, działów rozwoju i jakości […]