Pierwsza z nich to MAS-pro FOS FREE: Środek deklarowany na etykiecie wyrobu gotowego jako aromat. Pozwala wyeliminować z produktu E – substancje typu fosforany czy cytryniany. Można go stosować zarówno jako dodatek do kiełbas jak i solanek nastrzykowych. MAS-pro FOS FREE w szczególności polecamy do produktów z tzw. „Clean lable” czyli czystą etykietą.
Drugą prezentowaną nowością jest MAS-pro Pork Protein Aroma: Aromat wieprzowy pełniący taką samą funkcję technologiczną jak białko wieprzowe. Bardzo dobra rozpuszczalność i funkcjonalność pozwala stosować ten środek zarówno do solanek nastrzykowych, kiełbas jak i wyrobów homogenizowanych.
Zapraszamy do kontaktu z naszymi przedstawicielami i zapytanie o nowości w naszej ofercie.
Prezentujemy dwie nowości produktowe naszej marki MAS-pro. Pierwsza z nich […]
Brak zajawki, ponieważ wpis jest zabezpieczony hasłem.
Technolodzy żywności MAS-pro opracowali nowy hydrokoid tworzący bardzo stabilne żele. Nowa […]