Nowość: MAS-pro Karagen 407 K

22 marca 2022

Technolodzy żywności MAS-pro opracowali nowy hydrokoid tworzący bardzo stabilne żele. Nowa technologia to nowa jakość, którą w dodatku widać gołym okiem.

Karagen 407 K to doskonały dodatek do solanek zalewowych i nastrzykowych. Jego głównymi zaletami są łatwość rozpuszczania, przezroczysta barwa i zwarta, jednolita struktura uzyskanego żelu.

Poniżej prezentujemy filmik  i zdjęcia dotyczące produktu. Widać na nim wyraźną różnicę 407K w stosunku do konkurencyjnych karagenów starej generacji. 

Karagen 407 K eliminuje mętną barwę, wyraźne białkowe grudy i słabą rozpuszczalność charakterystyczne dla żeli starej generacji, które to cechy rzutują na końcowy wygląd produktu.

Zapraszamy do kontaktu z naszymi Technologami. Namiary na nich znajdziecie Państwo w zakładce KONTAKT.

Fi Food Ingredients Europe

18 listopada 2023

Kolejne wydarzenie w którym wzięliśmy udział to Targi Fi Food […]


Okrągły stół branży mięsnej

17 listopada 2023

Mieliśmy przyjemność być sponsorem oraz uczestniczyć w wydarzeniu „Okrągły stół […]


Kongres MEAT-ing 2023

1 czerwca 2023

Wzięliśmy udział w tegorocznym kongresie technologów, działów rozwoju i jakości […]


Rozpocznij rozmowę
Porozmawiajmy!
Dzień dobry, w czym możemy pomóc?