Poznaj wyjątkowe walory smakowe mięs pieczonych w marynatach .
Przygotowane przez nas kompozycje przypraw poprawiają smak, kruchość i dodają soczystości mięsom.
Przedłużają także trwałość produktów. Zapewniają stabilną i powtarzalną jakość, czystość mikrobiologiczną, długotrwały połysk oraz zapobiegają wyciekom i wysychaniu .
Dzięki zastosowaniu marynat zyskujesz różnorodność smaków i kolorów, uatrakcyjniając ofertę wyrobów.
Przygotowanie marynaty:
Do podanego dozowania przypraw należy dodać olej rzepakowy i dokładnie wymieszać.
Marynatę dodać do mięsa. Całość wymieszać. Przygotować wyroby na grillu, patelni lub w piecu konwekcyjnym.
Proponowane przez nas smaki to:
Kolejne wydarzenie w którym wzięliśmy udział to Targi Fi Food […]
Mieliśmy przyjemność być sponsorem oraz uczestniczyć w wydarzeniu „Okrągły stół […]
Wzięliśmy udział w tegorocznym kongresie technologów, działów rozwoju i jakości […]