Szkolenie w zakresie wymagań znakowania Produktów Mięsnych

4 października 2016

28 września 2016 roku zorganizowaliśmy w Ogrodzieńcu szkolenie z tematyki znakowania produktów mięsnych. Naszym ekspertem, który wprowadzał naszych klientów w zawiłości tematyki był pan dr inż Piotr Szymański.
Dziękujemy wszystkim uczestnikom szkolenia za aktywny udział. I zapraszamy na kolejne tego typu wydarzenia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Black Week w MAS-POL

27 listopada 2020

  Zaczynamy BLACK WEEK w MAS-POL! -20% na profesjonalne płyny […]


Certyfikat FSSC 22000

8 października 2020

Certyfikat jakości FSSC 22000 Kolejny raz przeszliśmy audyt potwierdzający uzyskanie […]


Trwałość wędlin

6 kwietnia 2018

Co wpływa na trwałość wędlin? Jakie producenci napotykają problemy związane […]