Szkolenie w zakresie wymagań znakowania Produktów Mięsnych

4 października 2016

28 września 2016 roku zorganizowaliśmy w Ogrodzieńcu szkolenie z tematyki znakowania produktów mięsnych. Naszym ekspertem, który wprowadzał naszych klientów w zawiłości tematyki był pan dr inż Piotr Szymański.
Dziękujemy wszystkim uczestnikom szkolenia za aktywny udział. I zapraszamy na kolejne tego typu wydarzenia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fi Food Ingredients Europe

18 listopada 2023

Kolejne wydarzenie w którym wzięliśmy udział to Targi Fi Food […]


Okrągły stół branży mięsnej

17 listopada 2023

Mieliśmy przyjemność być sponsorem oraz uczestniczyć w wydarzeniu „Okrągły stół […]


Kongres MEAT-ing 2023

1 czerwca 2023

Wzięliśmy udział w tegorocznym kongresie technologów, działów rozwoju i jakości […]


Rozpocznij rozmowę
Porozmawiajmy!
Dzień dobry, w czym możemy pomóc?