Jak zwiększyć sprzedaż?

25 sierpnia 2014

Serdecznie zapraszamy na Seminarium dla Właścicieli, Technologów Przetwórstwa Mięsnego i Managerów sieci sklepów mięsnych.

Temat szkolenia:
MARYNATY NIE TYLKO W SEZONIE GRILLOWYM
JAK ZWIĘKSZYĆ SPRZEDAŻ DO TWOJEGO KLIENTA

Prowadzący: Michał Kanci – Technolog Przetwórstwa Mięsnego

Seminarium odbędzie się 26 września 2014, o godz. 10.00
w Restauracji Planeta Luna w Brzesku

ul. Adama Mickiewicza 29 (Hotel MARK1)

Program:

Prezentacja możliwości pieca konwekcyjno-parowego Rational
Prezentacja marynat grillowych MAS-pro
Degustacja wyrobów gotowych – propozycje na sezon jesień/zima
Pokaz maszyny banderolującej firmy Bandall

Więcej informacji:

Przedstawiciele handlowi Mas-Pol Kielce
oraz Kierownik Sprzedaży
Krzysztof Łodej
tel. 607 278 082

 

Szkolenie w zakresie wymagań znakowania Produktów Mięsnych

4 października 2016

28 września 2016 roku zorganizowaliśmy w Ogrodzieńcu szkolenie z tematyki […]


MAS-pro w Wielkiej Brytanii

15 września 2016

Coraz popularniejsze produkty MAS-pro zostały docenione także poza granicami naszego […]


Wakacyjne śniadania Europy

10 września 2016

Od czasu do czasu lubimy spróbować czegoś nowego. Będąc na […]