Jak zwiększyć sprzedaż?

25 sierpnia 2014

Serdecznie zapraszamy na Seminarium dla Właścicieli, Technologów Przetwórstwa Mięsnego i Managerów sieci sklepów mięsnych.

Temat szkolenia:
MARYNATY NIE TYLKO W SEZONIE GRILLOWYM
JAK ZWIĘKSZYĆ SPRZEDAŻ DO TWOJEGO KLIENTA

Prowadzący: Michał Kanci – Technolog Przetwórstwa Mięsnego

Seminarium odbędzie się 26 września 2014, o godz. 10.00
w Restauracji Planeta Luna w Brzesku

ul. Adama Mickiewicza 29 (Hotel MARK1)

Program:

Prezentacja możliwości pieca konwekcyjno-parowego Rational
Prezentacja marynat grillowych MAS-pro
Degustacja wyrobów gotowych – propozycje na sezon jesień/zima
Pokaz maszyny banderolującej firmy Bandall

Więcej informacji:

Przedstawiciele handlowi Mas-Pol Kielce
oraz Kierownik Sprzedaży
Krzysztof Łodej
tel. 607 278 082

 

Black Week w MAS-POL

27 listopada 2020

  Zaczynamy BLACK WEEK w MAS-POL! -20% na profesjonalne płyny […]


Certyfikat FSSC 22000

8 października 2020

Certyfikat jakości FSSC 22000 Kolejny raz przeszliśmy audyt potwierdzający uzyskanie […]


Trwałość wędlin

6 kwietnia 2018

Co wpływa na trwałość wędlin? Jakie producenci napotykają problemy związane […]