Chcesz większej wydajności , przy mniejszym dawkowaniu środka wiążącego? Wypróbuj środek z naszej oferty produktów .
Ta fosforanowa solanka zalewowa do produkcji kiełbas średnio i grubo rozdrobnionych zawiera w swoim składzie białka mleka oraz barwnik.
Produkt o idealnej relacji jakości do ceny, co najłatwiej zaprezentować przy kalkulacji wyrobu gotowego.*
Doskonale sprawdza się przy produkcji wyrobów o tradycyjnych smakach: kiełbasie podwawelskiej, toruńskiej czy śląskiej.
W połączeniu z naszymi mieszankami przyprawowymi tworzy perfekcyjne kompozycje smakowe pamiętane z dawnych lat.
PODWAWELSKA
TORUŃSKA
ŚLĄSKA
*zapytaj naszego przedstawiciela handlowego o kalkulację wyrobu gotowego
Przyzwyczajeni do standardowych projektów, często zapominamy, albo nawet nie zdajemy sobie […]
28 września 2016 roku zorganizowaliśmy w Ogrodzieńcu szkolenie z tematyki […]
Coraz popularniejsze produkty MAS-pro zostały docenione także poza granicami naszego […]