Chcesz większej wydajności , przy mniejszym dawkowaniu środka wiążącego? Wypróbuj środek z naszej oferty produktów .
Ta fosforanowa solanka zalewowa do produkcji kiełbas średnio i grubo rozdrobnionych zawiera w swoim składzie białka mleka oraz barwnik.
Produkt o idealnej relacji jakości do ceny, co najłatwiej zaprezentować przy kalkulacji wyrobu gotowego.*
Doskonale sprawdza się przy produkcji wyrobów o tradycyjnych smakach: kiełbasie podwawelskiej, toruńskiej czy śląskiej.
W połączeniu z naszymi mieszankami przyprawowymi tworzy perfekcyjne kompozycje smakowe pamiętane z dawnych lat.
PODWAWELSKA
TORUŃSKA
ŚLĄSKA
*zapytaj naszego przedstawiciela handlowego o kalkulację wyrobu gotowego
Kolejne wydarzenie w którym wzięliśmy udział to Targi Fi Food […]
Mieliśmy przyjemność być sponsorem oraz uczestniczyć w wydarzeniu „Okrągły stół […]
Wzięliśmy udział w tegorocznym kongresie technologów, działów rozwoju i jakości […]