Marynaty

17 kwietnia 2015

Poznaj wyjątkowe walory smakowe mięs pieczonych w marynatach           maspro__logo .

Przygotowane przez nas kompozycje przypraw poprawiają smak, kruchość i dodają soczystości mięsom.
Przedłużają także trwałość produktów. Zapewniają stabilną i powtarzalną jakość, czystość mikrobiologiczną, długotrwały połysk oraz zapobiegają wyciekom i wysychaniu .
Dzięki zastosowaniu marynat zyskujesz różnorodność smaków i kolorów, uatrakcyjniając ofertę wyrobów.

Przygotowanie marynaty:
Do podanego dozowania przypraw należy dodać olej rzepakowy i dokładnie wymieszać.
Marynatę dodać do mięsa. Całość wymieszać. Przygotować wyroby na grillu, patelni lub w piecu konwekcyjnym.

Proponowane przez nas smaki to:

maspro__logo  marynata GRILLOWA

maspro__logo  marynata KLASYCZNA

maspro__logo  marynata ORIENTALNA

 

 

 

Szkolenie w zakresie wymagań znakowania Produktów Mięsnych

4 października 2016

28 września 2016 roku zorganizowaliśmy w Ogrodzieńcu szkolenie z tematyki […]


MAS-pro w Wielkiej Brytanii

15 września 2016

Coraz popularniejsze produkty MAS-pro zostały docenione także poza granicami naszego […]


Wakacyjne śniadania Europy

10 września 2016

Od czasu do czasu lubimy spróbować czegoś nowego. Będąc na […]