Marynaty

17 kwietnia 2015

Poznaj wyjątkowe walory smakowe mięs pieczonych w marynatach           maspro__logo .

Przygotowane przez nas kompozycje przypraw poprawiają smak, kruchość i dodają soczystości mięsom.
Przedłużają także trwałość produktów. Zapewniają stabilną i powtarzalną jakość, czystość mikrobiologiczną, długotrwały połysk oraz zapobiegają wyciekom i wysychaniu .
Dzięki zastosowaniu marynat zyskujesz różnorodność smaków i kolorów, uatrakcyjniając ofertę wyrobów.

Przygotowanie marynaty:
Do podanego dozowania przypraw należy dodać olej rzepakowy i dokładnie wymieszać.
Marynatę dodać do mięsa. Całość wymieszać. Przygotować wyroby na grillu, patelni lub w piecu konwekcyjnym.

Proponowane przez nas smaki to:

maspro__logo  marynata GRILLOWA

maspro__logo  marynata KLASYCZNA

maspro__logo  marynata ORIENTALNA

 

 

 

Black Week w MAS-POL

27 listopada 2020

  Zaczynamy BLACK WEEK w MAS-POL! -20% na profesjonalne płyny […]


Certyfikat FSSC 22000

8 października 2020

Certyfikat jakości FSSC 22000 Kolejny raz przeszliśmy audyt potwierdzający uzyskanie […]


Trwałość wędlin

6 kwietnia 2018

Co wpływa na trwałość wędlin? Jakie producenci napotykają problemy związane […]