Do szynki delikatnej mamy wszystko

15 października 2014

Do wyprodukowania szynki delikatnej w naszej ofercie znajdziesz:

maspro__logo Aromat szynki 13/362 -Aromat o charakterystycznej kompozycji przypraw z lekka nutą mięsną znajdujący zastosowanie do produkcji wyrobów blokowych zarówno drobiowych jak i wieprzowych, produktów delikatesowych oraz jako dodatek smakowy do solanek nastrzykowych  znajdziesz tu
maspro__logo Solmas 100 FB – Uniwersalny kompletny środek stosowany do produkcji solanki zalewowej, jak i nastrzykowej, do produkcji wyrobów blokowych, kiełbas oraz szynek zarówno wieprzowych jak i drobiowych. dzięki zastosowaniu odpowiedniej kombinacji środków funkcjonalnych uzyskujemy produkt o doskonałej konsystencji i barwie. Solmas 100 FB znajdziesz tu

Etykieta informacyjna – etykiety do zadruku w większości drukarek termicznych, termotransferowych (np. Zebra Digi i in.) i wag etykietujących (np. Bizerba). Etykiety są wstępnie zadrukowane (logo, stałe dane firmowe, elementy ozdobne) a jednocześnie posiadają odpowiednią ilość wolnego miejsca do zamieszczenia wszelkich niezbędnych danych (nazwa wyrobu, skąłd, termin przydatności do spożycia, temperatura przechowywania, GDA, itp.) Etykiety informacyjne znajdziesz tu

Standardowy nadruk na oslonce – W swojej ofercie posiadamy atrakcyjne graficznie wzory na najbardziej popularne produkty zarówno na osłonkach barierowych jak i poliamidowych oraz białkowych. Nadruki standardowe są dostępne „od ręki”. Można zamawiać je w ilości już od 500 mb. Na zamówienie klienta istnieje możliwość wydrukowania wzoru na osłonce w innym kolorze i kalibrze. Większość nadruków standardowych na osłonkach niebiałkowych wykonana jest metodą fleksograficzną w wysokiej jakości UV. Znajdziesz je tu

Osłonka Pecta Podanfol – Barierowa termokurczliwa osłonka składa się ze specjalnie dobranych pięciu warstw, tak aby zredukować do minimum przenikanie pary wodnej, gazów i aromatów. Oznacza to w praktyce zabezpieczenie wyrobów w sposób doskonały na długi okres. Stosuje się ją do wędlin i kiełbas parzonych lub gotowanych, wyrobów prasowanych w formach, serów topionych, wyrobów garmażeryjnych. Posiadają one bardzo dobrą wytrzymałość mechaniczną, a po namoczeniu w zimnej wodzie stają się elastyczne, co umożliwia ich łatwe napełnianie. Osłonka jest przeznaczona do kontaktu z żywnością, sama jednak jest niejadalna. Znajdziesz ją tu.

delikatna_f

Szkolenie w zakresie wymagań znakowania Produktów Mięsnych

4 października 2016

28 września 2016 roku zorganizowaliśmy w Ogrodzieńcu szkolenie z tematyki […]


MAS-pro w Wielkiej Brytanii

15 września 2016

Coraz popularniejsze produkty MAS-pro zostały docenione także poza granicami naszego […]


Wakacyjne śniadania Europy

10 września 2016

Od czasu do czasu lubimy spróbować czegoś nowego. Będąc na […]