Audyt Certyfikatu FSSC 22000

20 listopada 2023

Po raz kolejny przeszliśmy pomyślnie audyt nadzoru, potwierdzający posiadany przez […]


Fi Food Ingredients Europe

18 listopada 2023

Kolejne wydarzenie w którym wzięliśmy udział to Targi Fi Food […]


Okrągły stół branży mięsnej

17 listopada 2023

Mieliśmy przyjemność być sponsorem oraz uczestniczyć w wydarzeniu „Okrągły stół […]


Kongres MEAT-ing 2023

1 czerwca 2023

Wzięliśmy udział w tegorocznym kongresie technologów, działów rozwoju i jakości […]


Szkolenie Fabios i FCase

17 kwietnia 2023

Wzięliśmy udział w szkoleniu z osłonek kolagenowych FCase i tradycyjnych […]


Audyt Certyfikatu FSSC 22000

21 listopada 2022

Uśmiechnięte twarze na zdjęciu mówią jedno: po raz kolejny pozytywnie […]


Zrobione u Nas

21 czerwca 2022

Wprowadzamy oznaczenie „Zrobione u Nas”. To znak informujący Państwa, że […]


Promocja: Ćwiczymy wsady!

1 czerwca 2022

Ćwiczymy wsady! 🙂 Przy zakupie powyżej 100 szt. dowolnych wsadów […]


Targi IFFA Messe Frankfurt

25 maja 2022

Międzynarodowe targi #IFFA za nami. We Frankfurcie była również mocna […]


MAS-POL wspiera młodych zawodników

23 maja 2022

Chęciński klub karate SHIRO Klub Karate Kyokushin, Bilcza-Chęciny powrócił z […]


Certyfikat GeneLAS

28 kwietnia 2022

Jest nam miło poinformować, że w ramach akcji GeneLAS wzięliśmy […]


Kwietniowe nowości MAS-pro

1 kwietnia 2022

Prezentujemy dwie nowości produktowe naszej marki MAS-pro. Pierwsza z nich […]


Nowość: MAS-pro Karagen 407 K

22 marca 2022

Technolodzy żywności MAS-pro opracowali nowy hydrokoid tworzący bardzo stabilne żele. Nowa […]


BLACK WEEK 22-28.11.2021

8 listopada 2021

Szczegóły produktów biorących udział w promocji:


MAS-POL na YouTube

5 stycznia 2021

Informujemy o uruchomieniu kanału firmy w serwisie YouTube. Zachęcamy do […]


Black Week w MAS-POL

27 listopada 2020

  Zaczynamy BLACK WEEK w MAS-POL! -20% na profesjonalne płyny […]


Certyfikat FSSC 22000

8 października 2020

Certyfikat jakości FSSC 22000 Kolejny raz przeszliśmy audyt potwierdzający uzyskanie […]


Co wpływa na trwałość wędlin? Jakie producenci napotykają problemy związane z przerwanym łańcuchem chłodniczym? Jak możemy kontrolować czynniki wpływające na stabilność mikrobiologiczną?

6 kwietnia 2018

Jednym z najważniejszych czynników przy produkcji wyrobów wędliniarskich jest zapewnienie […]


Etykiety w nowych odsłonach

13 października 2016

Przyzwyczajeni do standardowych projektów, często zapominamy, albo nawet nie zdajemy sobie […]


Szkolenie w zakresie wymagań znakowania Produktów Mięsnych

4 października 2016

28 września 2016 roku zorganizowaliśmy w Ogrodzieńcu szkolenie z tematyki […]


MAS-pro w Wielkiej Brytanii

15 września 2016

Coraz popularniejsze produkty MAS-pro zostały docenione także poza granicami naszego […]


Wakacyjne śniadania Europy

10 września 2016

Od czasu do czasu lubimy spróbować czegoś nowego. Będąc na […]


Jak prawidłowo eksponować towar PREMIUM w ladzie chłodniczej?

16 maja 2016

Prawie 80% konsumentów decyzję o zakupie podejmuje w miejscu sprzedaży, ważne […]


Folia celulozowa MAS-POL

9 maja 2016

Folia celulozowa (zwana także celofanem) jest produktem z surowców ekologicznych […]


Zalety stosowania jajka w proszku

29 kwietnia 2016

Produkt w 100% naturalny, bez żadnych chemicznych dodatków. Produkt jest wolny […]


MAS-pro Pork Protein 90K

22 kwietnia 2016

Białko wieprzowe kolagenowe przeznaczone do dalszego przetwórstwa w przemyśle spożywczym. […]


Produkty drobiowe MAS-pro

9 lutego 2016

Nasze propozycje na zastosowanie przypraw MAS-pro w produktach drobiowych.   […]


Etykiety i nadruki z motywami regionalnymi

1 lutego 2016

Produkt musi się wyróżniać. Opakowanie jest często jednym z pierwszych […]


Zmiana danych adresowych

28 stycznia 2016

Miło nam poinformować, że dobiegła końca rozbudowa siedziby naszej firmy […]


Nasza siedziba w Chęcinach

7 stycznia 2016

Od  4 stycznia 2016 nasza firma funkcjonuje  pod nowym adresem: MAS-POL […]


Informacja o zmianie adresu siedziby

17 grudnia 2015

Miło nam poinformować, że dobiegła końca rozbudowa siedziby naszej firmy […]


Wyroby wędliniarskie z przyjazną etykietą

20 października 2015

Czy wiesz, że informacja o wysokiej jakości składnikach umieszczona na […]


Propozycje na jesień

9 października 2015

Warto w jesiennej ofercie uwzględnić propozycje oparte o mieszanki przyprawowe […]


Podróże ze smakiem cz.2

16 lipca 2015

Na wakacyjne wędrówki przygotowaliśmy propozycje nietypowych podróży i regionalnych smaków. […]


Podróże ze smakiem cz.1

W myśl przysłowia „Cudze chwalicie swego nie znacie” zachęcamy by […]


Nowe trendy w przemyśle spożywczym

10 lipca 2015

Przyglądając się tendencjom jakie występują w przemyśle spożywczym podzieliliśmy je […]


Promocja na osłonki z nadrukiem standardowym – Kubek gratis

14 maja 2015

Zapraszamy do zakupu naszych osłonek z nadrukiem standardowym  Przy zakupie […]


Marynaty

17 kwietnia 2015

Poznaj wyjątkowe walory smakowe mięs pieczonych w marynatach     […]


MAS-pro Solmas 50 ZK – najlepsza solanka do kiełbas

13 kwietnia 2015

Chcesz większej wydajności , przy mniejszym dawkowaniu środka wiążącego? Wypróbuj […]


Kiełbasa Centymetrówka

10 kwietnia 2015

Zapraszamy do skorzystania z naszego nowego standardu Kiełbasa Centymetrówka. To […]


Promocja – etykiety grillowe

7 kwietnia 2015

  Tu znajdziesz naszych przedstawicieli handlowych         


Propozycje na sezon grillowy

Poniżej przedstawiamy propozycje wyrobów grillowych przygotowanych na bazie naszych produktów […]


Rozbudowa siedziby firmy w Chęcinach – archiwum budowy

9 marca 2015

  10 październik 2015 Dział handlowy – stan surowy   […]


Idealnie dopasowane osłonki w naszej nowej gazetce

19 stycznia 2015

Zapraszamy do lektury naszej nowej gazetki:   W numerze znajdziesz […]


Tradycyjne smaki

16 stycznia 2015

Przyprawy             to smaki, które świetnie sprawdzają […]


Do kiełbasy szlacheckiej mamy wszystko

Do wyprodukowania kiełbasy szlacheckiej w naszej ofercie znajdziesz:   Solmas 50 […]


Nasze studio projektowe

Od 2003 roku posiadamy własne studio projektowe zlokalizowane przy naszej […]


Wsparcie promocyjne dla produktu kiełbasa swojska biała

9 stycznia 2015

Nawet najlepszy produkt potrzebuje profesjonalnej promocji, szczególnie w chwili wprowadzenia […]


Nasza drukarnia fleksograficzna

17 listopada 2014

Od 2003 roku posiadamy własną drukarnię fleksograficzną. Wykonujemy w niej […]


Do szynki delikatnej mamy wszystko

15 października 2014

Do wyprodukowania szynki delikatnej w naszej ofercie znajdziesz:  Aromat szynki […]


MAS-pro zobacz pełną ofertę

14 października 2014

 to tradycyjne smaki wędlin i szynek w doskonale skomponowanych mieszankach […]


Seminarium dla technologów w Wieliczce

6 października 2014

Kolejne seminarium dla technologów odbyło się w Kampusie Wielickim w […]


Jak zwiększyć sprzedaż?

25 sierpnia 2014

Seminarium – Marynaty nie tylko w sezonie grillowym. Jak zwiększyć sprzedaż produktów?
Termin: 26 września 2014 r.


MAS-POL pomaga

26 maja 2014

„Piątka dla Bartka”.


Targi Interpack 2014 Düsseldorf

13 maja 2014

Innowacyjne opakowanie MAS-pro.


Seminarium dla technologów przetwórstwa mięsnego.

9 maja 2014

Nowe przepisy w zakresie znakowania produktów mięsnych.


Seminarium dotyczące marynat MAS-pro

20 marca 2014

Marynaty nie tylko w sezonie grillowym. Jak zwiększyć sprzedaż?


Posypki dekoracyjne MAS-pro

5 marca 2014

Posypki smakowe Mas-pro wzmacniają smak i walory dekoracyjne produktów.


Marynaty MAS-pro

3 marca 2014

W naszej stałej ofercie pojawiły się marynaty sygnowane naszą marką MAS-pro.


Rozpocznij rozmowę
Porozmawiajmy!
Dzień dobry, w czym możemy pomóc?